Dohrávka 17.kolo

 V.liga

dohrávka 17.kolo(6.4.2011)

16,30

Slovan Belá - Radvaň

2:1(2:0)

Zostava:Haburaj-Gnip M,Dunaj Š,Karľa P,Prislupčák M,Holovka M,

Šimon P,Vajda D,Kudravý J,Lojan A,

Čižmár R.(Gnip D,Bednár D,Brečka D)

Góly:Karľa P,Šimon P.

Dôležitý zápas sme začali dobre a už v 2.min.Čižmár nastrelil zvnútra šestnástky žrď.Hernú prevahu sa nám podarilo pretaviť do úvodného gólu,keď hosťom nevyšla ovsajdová pozícia a P.Karľa si pekne nabehol za obranu a  pohodlne otvoril skóre.Hostia si v prvom polčase nevypracovali žiadnu šancu a keď zahrali v šestnástke rukou Šimon hoci na dvakrát zvýšil na 2:0.

Druhý polčas však bol v réžii hostí, ktorí si vypracovali viac šancí.Hneď v úvode Svičín M.pálil vedľa.Potom  mali vyloženú šancu aj naši,keď Čižmár pekne potiahol a prihral Šimonovi do vyloženej šance no ten už nedočiahol na loptu...Potom dobre vystrelil z hostí Krivák.V 75.min.však po peknej akcii a prihrávke Lojana Gnip Dávid nastrelil iba brvno.Hostia však naďalej hrozili...po rohu hlavou vedľa a po ďaľšom rohu volej vedľa...v  85 min.Židzik netrafil,ale už v nadstavenom čase  predsa len prišlo zníženie z kopačky Židzika po tečovanej strele...

Na porovnanie vek základnej jedenástky:

   Slovan Belá - 22,05 roka po odstúpení P.Šimona 20,9 roka

   Radvaň - 25,45 roka

Hlas trénera:" Majstrovskému futbalu pristanú víkendy, zápasy v pracovnom týždni nemám rád, spája sa s tým viac nervozity, stresu, absencií, oneskorených príchodov i začiatkov......Z našej strany to nebol oslnivý výkon, menej sme behali bez lopty, báli sme sa viac kombinovať, kazili sme veľa ľahkých prihrávok a niekedy sa aj bezhlavo zbavovali lopty.Rozhodujú však góly a tých sme dali viac.Súper napriek avizovaným problémom so zostavením jedenástky mal aj hráčov na striedanie, nemal čo stratiť a má svoju kvalitu. Preto som spokojný s ďalšími 3 bodmi.Verím, že chlapci potešia v nasledujúcich zápasoch našich fanúšikov zlepšenou hrou aj ďalšími víťazstvami. "
MKovaľ