7.kolo

Slovan Belá - FK Vechec 1:0(1:0)

Slovan:Maliňák-Diňa, Dunaj, Prislupčák, Vajda, Haburaj, Kudravý, Gnip, Brečka, Čižmár, Hreha (Pavlina, Dzurovej, Kepič)

Boj o prvé víťazstvo v sezóne sa začal pre domáci Slovan v nervóznej atmosfére. Výsledky a hra sa v posledých zápasoch nedarila a tak všetky zraky sa upierali k dnešnému súboju. Slovan však zabojoval a konečne sa dočkal výhry.

Slovan Belá začal náporom no už v 5. min.Čižmár sám pred brankárom nepochodil. Hostia najprv pálili z diaľky vedľa no potom pohrozili v 10. min keď Slivka z priameho kopu vystrelil tesne nad. V 23 min. hosťujúci Kováč sa ocitol v dobrej šanci no jeho strela skončila v Maliňákovom náručí. Na opačnej strane sa znova nepresadil Čižmár, keď v dobrej pozícii minul. Rozhodujúci moment prišiel v 42. min. po nedorozumení v obrane Vechca, ktorú potrestal Čižmár na strelenie gólu. Zvýšnie stavu mohlo prísť už o minútu. Priamy kop Vajdu a následnú hlavičku V. Diňu však bravúrnym zákrokom hosťujúci brankár zneškodnil.

Druhé dejstvo začali domáci lepšie no trápili sa s koncovkou. V 51. min. Kudravý pálil vedľa a o dve minúty Hreha z otočky našiel brankára v strede brány pripraveného. V 56. min. Kudravý skúšal šťastie z uhla no brankár vyrazil. Veľká šanca na zvýšenie náskoku prišla v 75. min. keď sa Hreha preštrikoval až do šestnástky no na strelu už nemal dosť síl. Záverečnú šancu mal striedajúci Kepič no jeho strela skončila v bočnej sieti.