6.kolo

FK Kamenica n/Cir. - Slovan Belá n/Cir. 0:0

Derby zápas mužstiev od Cirochy, ktoré majú nadštardadné vzťahy veľa futbalovej krásy nepriniesol navyše, keď oba celky stoja v tabuľke na spodných priečkach. Domáca Kamenica mala pred týmto zápasom v tabuľke pravdy -4 a Belá -7 bodov. Po tomto stretnutí sa to vyrovnalo.

Domáci začali aktívnejšie, ale šance ak ich tak môžeme nazvať boli mizerné. V 4.minúte pálil domáci Mihalič z uhla vysoko nad. V 15. minúte strela kamenického Kirveja  mala dobrý smer no hostia ju zblokovali nad. Potom sa v dobrej pozícii ocitol domáci Karľa(hosťujúci z Belej) no na potešenie Slovana vychýlil mušku. Najväčšiu šancu beľanov v prvom polčase zahodil Hreha, ktorý prízemnou strelou tesne minul.

Úvod druhého polčasu a strela Kirveja do rúk Maliňáka bolo zo strany domácich na dlhé chvíle všetko. Aktivitu prevzali hostia. Mariničovu strelu brankár vyrazil na roh a po ňom Gnip prestrelil bránu domácich. Domáce šance načal v 66. minúte Hajdučko, keď tesne minul a o 10 minút ho napodobnil Pavlik po rohu domácich. Na opačnej strane zahrával Diňa priamy kop z polovice ihriska a nechýbalo veľa aby lopta skončila za domácim gólmanom. Tlak Kamenice vyvrcholil v 85. minúte, keď po skrumáži pred bránkou hostí zachraňoval Maliňák. Potom bol vylúčený hosťujúci D. Lojan a rozhodca nadstavil nepochopiteľných 6 minút, no hralo sa oveľa dlhšie. Slovan však vydrel bod za remízu aj počas nadstavenia.

Slovan: Maliňák,Diňa V., Šimon, Haburaj M., Prislupčák, Kudravý J., Pavlina, Dzurovej, Marinič, Gnip D., Hreha(Haburaj D., Lojan D., Kepič)

Kamenica: Dobda, Bešan, Skarba, Kirvej, Mihalič, Kriška, Šuľák, Čabák, Karľa, Pavlík, Hajdučko(Šedzmák, Oľha)