5.kolo

V.liga - 5.kolo

 Slovan Belá - Soľ

1:0 (1:0)

l:L.Hreha

Zostava:Maliňák-Gnip,Prislupčák,Brečka,Legemza,

Dunaj ,Hreha,D.Vajda,A.Lojan,Čižmár,Kudravý,(Bednár D,J.Vajda,Ondík J)

R:Kovalčín J-M.Bindaj,J.Pustaiová

Vynikol:A.Lojan

Začali sme bez rešpektu a úvodné minúty patrili nám.V 10.min. predviedol R.Čižmár peknú akciu po ktorej L.Hreha otvoril skóre.Potom sa sám pred brankárom hostí ocitol aktívny R.Čižmár ale nepremenil.V ďalšej šanci sa znova ocitol R.Čižmár a po odpískaní jedenástky nastal nepochopiteľný zmätok medzi hlavným a postranným rozhodcom a napokon bol z toho len odkop od brány hostí!!! Hostia odpovedali šancou po ktorej zvonila naša žrď.Šancu mal ešte  L.Hreha ale aj po prekonaní brankára lopta skončila na žrdi.V druhom polčase sme nepremenili  viacero šancí:striedajúci Bednár D.strelou vedľa,a priame kopy A.Lojana a D.Vajdu.Zápas,tak bol do poslednej minúty nerozhodnutý...Bola to výhra o gól ,ale takéto výsledky sú dôležité a prispievajú k pohode v družstve,ktoré je v tejto súťaži nováčikom a aj z diváckej návštevnosti vidieť,že si získava sympatie...Bravó!!!

Hlas trénera:" V ďalšom piatoligovom súboji s kvalitným súperom sme zaslúžene získali 3 body.  Škoda viacerých nepremenených šancí, nemuseli sme sa o výsledok obávať do konca stretnutia.
Za bojovnosť a zodpovedný prístup si však celý kolektív zaslúžil potlesk od prítomných divákov.
Verím, že nás to povzbudí a chlapci si budú viac veriť aj v ďalších zápasoch. "

V. Liga SV (dospelí) 5. kolo:

Vechec – Stakčín 3:0, Čierne – Seč. Polianka 1:0, Humenné – Zámutov 3:2, Belá – Soľ 1:0, Jasenov – Udavské 2:1, Kalnište – Holčíkovce 5:0, Kamenica – Radvaň 3:1, Sačurov – Ubľa 3:1.