4.kolo

OFK Tatran Bystré - Slovan Belá n/Cir. 2:1(1:0) 4. kolo VI. ligy VD

J. Ondik(tréner Slovana):"Prakticky cez víkend sme mali voľno preto sme chceli troška zapracovať na kondičke, ktorú musíme za chodu doháňať nakoľko príprava bola krátka. Sebadisciplína a koncentrácia musia byť na prvom mieste!

I. polčas

Nakoľko sme vedeli, že mužstvo domácich má silný úvod, tak sme sa zamerali na defenzívu. Preto do prestávky sa nič zaujímavé neudialo, nakoľko celý I. polčas sa odvíjal medzi šestnástkami obidvoch mužstiev, no brankár Maliňák sa vyznamenal pri zásahu proti dvom tutovkám domácich. V 27 min. vyrážal strelu z dvoch metrov a v 35 min. sa nenechal prekvapiť strelou z hranice jedenástky. Vedenia sa ujali domáci v 44 min., keď po chybe v strede ihriska nedal "zabudnutý" hráč z bezprostrednej blízkosti Maliňákovi žiadnu šancu.

II. polčas

sme boli nútení hru otvoriť, z čoho vznikli aj 3 šance domácich, ktoré na naše šťastie ostali nevyužité a od 60 min. sme diktovali tempo hry my. Škoda nevyužitých šancí, hlavne šance M. Prislupčáka, ktorý z 3 metrov trafil brankára. Vytúžené vyrovnanie prišlo v 86 min. po akcii P. Šimon- D. Gnip a  V. Diňa zoči voči brankárovi nezaváhal. Radosť však netrvala dlho, keď v 87 min. po tečovanej strele domácich lopta zmenila smer a dobre chytajúci Maliňák nemal žiadnu šancu." 

Góly: Kušnír, Durkaj-Diňa V.

R: Bali-Jenčik

Slovan Belá:  Maliňák, Vajda D., Diňa V., Brečka D., Dunaj Š., Šimon, Haburaj M., Prislupčák, Kudravý J., Dzurovej, Hreha(Marinič, Gnip, Šalata)

Bystré: Ihnat, Orosi, Novotný, Hudák, Komár, Kušnír, Pavlovič, Jankovič, Hatala, Durkaj, Ivan(Pivovarník, Ocilka, Dzivák)