3.kolo

Slovan Belá - Breznica 0:2(0:2)

Slovan: Diňa M., Vajda, Diňa V., Brečka D., Šimon P., Haburaj M., Prislupčák, Kudravý J., Čižmár R., Hreha L., Marinič J.(Kepič, Dzurovej, Lojan D.)

Jozef Ondik-tréner Slovana:"Už od začiatku sme vedeli, že to nebude ľahký zápas nakoľko Breznica má veľmi dobre vyvážené a hlavne skúsené mužstvo na čele so skúseným harcovníkom v strede poľa J. Šafrankom. Naši hráči zápas nezvládli hlavne po psychickej stránke, ale snahu a prístup im nemožno uprieť. Táto vnútorná nervozita prišla možno až z príliš veľkého chcenia uhrať dobrý výsledok.Musíme sa naučiť premieňať šance!"

I. polčas

Možno by sa zápas vyvíjal v úplne inej atmosfére ak by strela J. Kudravého zo 17 min. skončila v sieti hosťujúceho brankára, ale práve naopak vyššie zmienená strela skončila tesne vedľa ľavej žrde brankára a hosťujúce mužstvo sa v 23 min. po hrubej chybe domácich, kedy domáci ľahkovážne stratili loptu na polovici súpera a z rýchleho protiútoku sa hostia ujali vedenia 0:1. V tej chvíli ako, keby prestali byť domáci na ihrisku a hosťujúce mužstvo si doslova robilo na ihrisku čo chcelo o čom svedčí aj akcia z 27 min., kedy brankár Diňa zázračne zasiahol. No v 37 min. bol už brankár Diňa bezmocný, keď osamotený Šafranko vyzvŕtal obranu domácich a z bezprostrednej blízkosti nezaváhal 0:2. 

II. polčas

sa odvíjal už v réžii hostí, ktorí dokázali  po vylúčení D. Porkolaba aj s 10-timi hráčmi hru režírovať. Za zmienku stojí ešte akcia zo 70 min. kedy V. Diňa po krásnom centri našiel voľného D. Lojana, ktorý hlavičkoval k pravej žrdi, ale hosťujúci brankár ref lexívne zasiahol.