22.kolo

 Seč.Polianka-Slovan Belá

3:0(2:0)

Zostava:Š.Haburaj-M.Gnip,Š.Dunaj,D.Vajda,

V.Diňa,P.Karľa,A.Lojan,B.Lojan,

D.Gnip,J.Kudravý,P.Šimon( J.Vajda,V.Pristáš)

Na pôde Sečovskej Polianky sme neuspeli a hlavným dôvodom bolo,že sme nepremenili svoje príležitosti.Mali sme ich najmä v prvom polčase,ale samostatné "nájazdy"Šimona a hlavne Karľu sa skončili bez gólového efektu.Domáci nás načali šťastným gólom a zvýšenie zariadili po penalte za ruku v šestnástke.Dokonali to po obrátke hneď z úvodnej akcie v druhom polčase...

Hlas trénera:" V tomto zápase nám chýbali viacerí hráči, šancu ukázať sa dostali ďalší. Na kvalitnom ihrisku, v korektnom športovom prostredí nás domáci " zaskočili " slabším úvodom. V prvej polhodine sme boli aktívnejší, bojovnejší, vypracovali sme si 3 gólové šance, bohužiaľ, ani jedna neskončila v domácej sieti. Naša aktivita upadla po prvom góle v závere polčasu, pri ktorom sme nechali domácemu hráčovi v 16-ke dostatok priestoru i času na zakončenie po centri z krídelného priestoru.
Z našej slabej koncentrácie vyplynul o 2 minúty neskôr aj gól z pokutového kopu po ďalšej centrovanej lopte a následnej ruke.
Po ňom sme už celkom " odišli " a nepomohla ani polčasová motivácia v kabíne, lebo rýchly tretí gól rozhodol o výsledku tohto zápasu. A to sme ešte párkrát nechali vyniknúť Š. Haburaja v našej bránke.
Škoda nepremenených šancí, mohli sme veselšie stráviť Veľkonočné sviatky.
A ešte jedna poznámka na záver : Už dávno som nevidel v piatoligovej súťaži taký aplauz domácim hráčom, aký pripravili priaznivci Seč. Polianky svojim hráčom pri odchode z ihriska po tomto zápase. "