21.kolo

 Slovan Belá - Zámutov

1:0(1:0)

Zostava: Maliňák-Gnip M.,Dunaj, Brečka, Prislupčák, Karľa,

Šimon,Vajda D.,Kudravý,Lojan A.,Čižmár

(Gnip D., Diňa, Pristaš)

Gól: Šimon

Utrpeli sme víťazstvo a aj keď sme mali šancí na tri zápasy o víťazstvo sme sa strachovali do posledných minút.

Začali sme dobre, keď Šimon už v úvode po centri Čižmára hlavičkoval nad. Potom prišli šance Lojana keď dvakrát triafal nad a Kudravého, ktorého strelu brankár vyboxoval. Ďalšiu šancu mal Čižmár ale brankár zachránil. V 24.minúte Šimon otvoril skóre, keď zákrok na neho bol posúdený ako pokutový kop. Hostia odpovedali iba nevydarenou hlavičkou v 33.minúte a v nasledujúcej minúte Lojanovu strelu brankár vyškriabal na roh. V závere 1.polčasu mal ešte vyloženú šancu Karľa, ktorý po rohu sám nastrelil hosťujúceho gólmana.

V druhom polčase sme pokračovali v zahadzovaní šancí. Hneď v úvode Šimon po nedorozumení v obrane pálil k tyči ale brankár kryl. V 54.minúte pekne potiahol Karľa ale Kudravý a následne Šimon neskórovali keď lopta obtrela žrď. Ďalšiu strelu Kudravého brankár kryl. V 62.minúte pohrozili hostia z rohu šestnástky strelou nad. V tej istej minúte Čižmár z uhla mieril do brankára a z následneho rohu Karľa tesne minul hlavou. Potom Lojan vystrelil nad a Čižmár to zopakoval o dve minúty po ňom. Najväčšia šanca hostí prišla v 85.minúte keď striedajúci Višňovský trafil nohy Maliňáka.

Hlas trénera:

" Na jar to herne zatiaľ nejde podľa našich predstáv. V zápase so Zámutovom sme napriek tomu mali kopec šancí, bohužiaľ, gól sme dali iba z pokutového kopu.Rozhodujúce z pohľadu nášho ďalšieho účinkovania v V. lige sú však body a tie zatiaľ v domácich zápasoch získavame.Mladý kolektív okolo Lojana, Šimona a Čižmára však po získaní skúseností a zápasovej praxe určite v budúcnosti poteší beľanských fanúšikov aj pekným futbalom."