2.kolo

N.Hrušov - Slovan Belá 4:1(2:0)

Góly:Babjak,Palko,Hoľan,Varga - Diňa V.

Slovan:Diňa M.- Vajda D., Diňa V., Brečka D., Šimon, Haburaj, Prislupčák, Kudravý, Čižmár, Lojan D., Dzurovej(Pavlina, Marinič, Gnip)

Zápas sa odvíjal v kľudnom prostredí s veľmi dobrým výkonom rozhodcu, no škoda, že nie aj našich hráčov.
I. polčas
Škoda premárnených šancí z úvodu stretnutia.
1 min. - Po pase P. Šimona, ktorý našiel za obranou domácich nabiehajúceho R. Čižmára, ktorý sa rútil sám na brankára, ale zaváhal a domáci obranca loptu tečoval na rohový kop.
3 min. - po veľmi dobrom centri D. Lojana Kudravý J. z bezprostrednej blízkosti prehlavičkoval bránku domáceho brenkára.Potvrdilo sa pravidlo nedáš dostaneš a v 9 min. sa po krásnej strele z hranice šestnástky do šibenice domáci ujali vedenia - 1:0.
16 min. dobre zahraný priamy kop domácich brankár Diňa ešte kryl, ale následne obrana hostí nereagovala a domáci hráč dorazil do odkrytej brány
18 min. po akcii Haburaj M - Lojan D. našiel voľného Kudravého J., ktorý z hranice šestnástky prekonal brankára, ale domáci obranca zachraňoval na bránkovej čiare.
19 min. Po rohovom kope sa dostal k odrazenej lopte P. Šimon a z 20m vystrelil tesne vedľa.
32 min. - Brankár Diňa bravúrne zneškodnil strelu z hranice 16-ky.
 
II. polčas
Hostia opäť začali aktívne, keď už 49 min. po štandartnej situácii Haburaja M. sa dostal k odrazenej lopte Diňa V. a znížil na 2:1..
63 min. domáci len tesne minuli bránku Diňu.
Rozhodnutie prišlo v 70 min. kedy domáci útočník po individuálnej akcii a nedôslednom bránení hosťujúcej obrany (prešiel cez piatich hráčov) nedal brankárovi Diňovi žiadnu šancu.
Tu ako keby naše mužstvo rezignovalo a boli sme súci na uterák.
72 min. Haburaj M. sa ešte pokúsil vykresať iskierku nádeje, keď z 25 m vystrelil no brankár domácich sa nenechal neprekvapiť.
Klinec do rakvy prišiel v 84 min. keď hosťujúci obranca po zlom odkope trafil nabiehajuceho útočníka od ktorého sa lopta odrazila do brány - 4:1
86 min. po faule V. Diňu nariadil rozhodca prísny pokutový kop, ale brankár Diňa jedenástku chytil.
 
ŽK: Dzurovej P., Diňa V., Haburaj M.