19.kolo

Slovan Belá - S.Polianka 3:1(0:0)

Zostava:Maliňák-Diňa,Dunaj,Brečka D.,Prislupčák,Karľa,Brečka M.,Kudravý J.,Pavlina,Lojan,Čižmár(Hašuľ,Dzurovej P.,Kudravý A.)

Góly:Dunaj(11m),Prislupčák,Pavlina

Zápas bol dramatický lebo Slovan tak ako už niekoľko krát začal hrať až vtedy,keď mu začalo "tiecť" do topánok! O výsledku rozhodli netradiční strelci.

V prvom polčase sa rozohrievali obe mužstvá hoci pri takej teplote sa to nečakalo.Polianka však začala dobrými strelami  v 15 a 16 min.Ripičom a Pačotom no skončili vedľa a celkovo im patrila aj aktivita v prvom polčase.V 26.min.Čižmár pálil dobre po prihrávke Lojana no bez góloveho efektu.Hostia odpovedali hneď vzápätí Valovčinom no Maliňák bravúrne vyrazil.V 38 min.Čižmár si dobre hodil ...no na dlhú nohu.V závere polčasu  si vybojovanú loptu Čižmára pripravil Kudravý no prestrelil.

Druhý polčas bol z našej strany lepší a začal to Dzurovej keď nadvihol strelu,ktorá však skončila nad.Na opačnej strane však Pačuta pekne vystrelil a Maliňák mal čo robiť s jeho strelou.Naše šance Čižmára a Dzuroveja v 51 min.zlikvidoval výborný brankár hostí. No neodvrátili sme strelu z uhla do tyče Hazugu po ktorej sa hostia ujali vedenia.Slovan až vtedy začal hrať uvedomujúc si svolu situáciu.Faul na prenikajúceho  hráča znamenal jedenástku a Dunaj vyrovnal.Šanca Čižmára po strele z uhla skončila znova zákrokom výborného brankára hostí. Potom však prišla najkrajšia akcia našich a po kombinácii sa na konci objavil Prislupčák a bolo 2:1.Poistku zariadil Pavlina po samostatnej akcii  a strelou z hranice šestnástky a bolo 3:1