19.kolo

V.liga

19.kolo(3.4.2011)

15,30

Slovan Belá - Udavské

1:0(1:0)

Zostava:Maliňák-Vajda D,Príslupčák,Dunaj,Gnip M,Holovka,

Lojan A,Kudravý,Karľa P,Šimon,Brečka(D.Gnip,Pristáš,Diňa V)

Gól:Dunaj Š.

Vyrovnaný zápas začali lepšie hostia no Uchytil zle spracoval loptu...Potom sa hra odvíjala medzi šestnástkami  a naša šanca Holovku,ktorý bol aktívny skončila vedľa.Karľa minul hlavou ,no faul na Šimona sa skončil penaltou no Holovku vychytal brankár...Hneď po rohu však nečakakane hlavou otvoril skóre Dunaj po peknej hlavičke.Dunaj odohral výborný zápas a aj výšková prevaha hostí,  ktorej bol účastníkom bola na prekvapenie jednoznačne v jeho prospech....

Druhý polčas začali lepšie hostia a už v úvode sa v dobrej pozícii ocitol Uchytil...a v 60.min.dokonca nastrelili žrď...Naši však kontrovali a po peknom úniku Prislupčáka sa Karľa sám ocitol pred brankárom no nastrelil iba  žrď...Aktívny Holovka mal ešte niekoľko dobrých šancí...no neujali sa....Napriek tomu výborný výkon celého mužstva...Blahoželáme!!!

Hlas trénera:" S vedúcim mužstvom a našim veľkým rivalom sme odohrali veľmi dobrý zápas.Chlapci splnili to, čo sme si povedali v šatni, hrali jednoducho, trpezlivo, dostupovali tesne k súperovým hráčom a hlavne bojovali. Veľmi nám pomohol gól Š. Dunaja, ktorý prišiel hneď po nepremenenej 11-ke.
Myslím si, že naše víťazstvo je plne zaslúžené. Vypracovali sme si viac gólových šancí, škoda, že P. Karľa aspoň jednu nevyužil na strelenie ďalšieho gólu.Pochvala za výkon patrí celému kolektívu, poďakovanie všetkým fanúšikom.