18.kolo

OŠK Udavské - Slovan Belá 1:2(1:1)

Góly:Hišem L.,Dzurovej P.

Zostava:Maliňák - V.Diňa,Š.Dunaj,M.Prislupčak,

M.Brečka,A.Lojan,J.Kudravý,T.Pavlina,

L.Hišem,P.Karľa,R.Čižmár

(P.Dzurovej,D.Brečka,A.Kudravý)

Napriek úvodnému gólu sa zápas domácim na prekvapenie nevydaril a naši si disciplinovaným výkonom odviezli to čo doma s týmto súperom stratili.

Hneď v 6 min.domáci premenili jedenástku po ruke Dunaja v šestnástke.Potom však už bol aktívnejší Slovan.Lojan pálil dvakrát nad a domáci Ďurian ho z priameho kopu napodobnil. Čižmár potom v 24 min. po centri aktívneho Hišema hlavičkoval do rúk brankára,no vyrovnanie prišlo v 36 min.keď sa Hišem predral do šestnástky a špicom kopačky trafil presne k pravej žrdi.Šancu mal ešte Pavlina ale jeho zblokovanú strelu brankár kryl.

Druhý polčas domáci začali nakopávaním lôpt do šestnástky a mali aj šance.Najprv Maliňák nezachytil center no na čiare zachránil Brečka a potom pálil z uhla Sima no náš brankár na dvakrát loptu skrotil. Prišla aj šanca Slovana no Čižmár v šestnástke dobre nezakončil.Po priamom kope Ďuriana prišla najväčšia šanca domácich no hlavička skončila na tyči a následne v rukách Maliňáka.Belá odpovedala strelami Lojana a Kudravého vedľa.Keď už sa zdalo,že body sa budú deliť prenikol Kudravý do šestnástky a napriek faulu sa dokázal udržať na nohách a jeho center zúžitkoval striedajúci Dzurovej.