17.kolo

Slovan Belá - MŠK Spartak Medzilaborce 2:1(2:0)

Góly:Haburaj M.,Haburaj D.- Kuruc M.

Zostava:Diňa M.-Karľa D.,Škutka M.,Burik P.,Haburaj M.,Nacko P.,Lojan D.,Bednár M.,Gnip D.,Marinič M.,Haburaj D.(Hašuľ M.,Kepič J.,Burik V.)

V zápase proti druhému družstvu tabuľky podali naši dorastenci zodpovedný výkon s množstvom nepremenených šancí,ktoré ich mohli mrzieť. Ešte šťastie,že zníženie zo strany hostí prišlo až v záverečnej minúte.

Ujali sme sa vedenia z jedenástky po faule na Haburaja D.,ktorú premenil kapitán Haburaj M.Potom prišli šance Gnipa D.,keď nepremenil sólo a  z päťky prestrelil.Bednár M.zase hlavou tesne minul.Hostia boli v prvom polčase neškodní.Zaujala iba slabá strela Kuruca M.z priameho kopu.Spolupráca Bednára s Haburajom D. v závere znamenala zvýšenie stavu.

V druhom polčase bol aktívny najmä Haburaj M.,ktorý po peknej akcii Gnipa trafil iba do nôh brankára a potom jeho tri strely skončili nad.Z hostí vyskúšal domáceho Diňu Cigánik no nepochodil.Peknú akciu predviedol aj striedajúci Kepič no Haburaj sám pred brankárom zaváhal.Hostia znížili v záverečnej minúte hlavičkou Kuruca M.

Zápas zhodnotil L. Hreha : Úvody oboch polčasov sa  niesli v réžii našich chlapcov, ktorí súpera predčili v bojovnosti a odhodlaní vyhrať. Škoda množstva pekných akcií, ktorým chýbal iba gól. Vyborné výkony niektorých hráčov spolu s celým kolektívom nám priniesli cenné tri body. Súťaž však pokračuje a tak sa treba zodpovedne pripraviť na ďalšie kolo.

Dorast "B"

Slovan B - Ubľa 1-3
g.Kováč
Slovan B - Ulič 0-3
Slovan B - Kolonica 1-2
g.M.Hašuľ ml.
Zostava-D.Kováč-D.Lojan.M.Hašuľ st.,Štofík,Rebič,J.Gnip,D.Haburaj
Hlas trénera-Som totálne sklamaný z výsledkov aj hry mali sme to skvele rozbehnuté, ale po tomto
turnaji sme prakticky mimo hry. Beriem to na seba nemohol som ísť pre svoje povinnosti v Snine asi
to chalani podcenili ... už len teoreticky môžeme postúpiť,ale určite budeme bojovať...