16.kolo

 Ubľa - Slovan Belá

2:1(0:1)

Gól:Hreha

Zostava:Burík-Vajda D,Šimon,Gnip,Kudravý,Prislupčák,

Vajda J,Lojan,Hreha,Holovka,Legemza

Striedali:Karľa,Pristáš,Dzurovej

Začiatok bol opatrný z oboch strán a až v polovici polčasu sa osmelili najprv naši šancou Lojana,ktorému pekne prihral Hreha, ale brankár domácich bol však proti.Vzápäti pohrozili aj domáci ale z vnútra šestnástky pálili vedľa.Potom sa v dobrej pozícii ocitol Holovka,ale prestrelil.Hernú prevahu sme však potom dokázali zúžitkovať na vedenie peknou strelou Hrehu.Druhý polčas sme v úvode zaspali čo domáci za 12 minút využili na otočenie výsledku.Najprv strelou z rohu šestnástky popod nášho brankára a potom rýchlym protiútokom.Naši sa už potom nedostali do tempa a nezopakovali výkon z prvého polčasu,pretože sa hra kúskovala aj zásluhou hlavného arbitra a jeho nepresných verdiktov.

Hlas trénera:" Škoda, že sa zápasy nehrajú iba na jeden polčas .....   V pozmenenej zostave sme začali s chuťou, veľa sme domácim nedovolili, po peknej kombinácii mal výbornú príležitosť Lojan. Gól sme však dokázali streliť a do šatne sme išli v pohode.
Po prestávke sme zaspali, stiahli sa pred šestnástku, nechali domácich  streliť dva góly a na zvrat zápasu ani po striedaniach sme už nenašli dosť síl. Záver jesene sa nám herne ale hlavne výsledkovo nevydaril, čakal som bodový zisk z posledných dvoch zápasov."