15.kolo

Slovan Belá - TJ Družstevník N. Hrušov 2:2(0:1)

Posledným kolom pred zimnou prestávkou, ktoré neprinieslo výsledkovo nič nové sa skončilo utrpenie hráčov a fanúšikov Slovana Belá. Prvý polčas z pohľadu Belej slabý, druhý zlepšený no stačilo to len na bod.

Začalo to rušnou päťminútovkou. Najprv to skúšali Čižmár s Kepičom no márne a na druhej strane sa hostia radovali po chybe v našej obrane, ktorú potrestal Michal Palko. V 12 min. už mohlo byť vedenie hostí dvojgólové no faul obrancu Belej v šestnástke rozhodca neodpískal. Ďalšiu šancu Hrušova zahodil Mezej keď vo vyloženej šanci prestrelil. Domáci sa ukázali až v 33 min. a to strelou Pavlinu z priameho kopu, ktorú brankár vyrazil. Bodku za slabým prvým polčasom dal Čižmár strelou nad.

Druhé dejstvo začali šancou hostia keď nenápadný priamy kop musel Maliňák vytlačiť na brvno. 52 min. znamenala vyrovnanie po peknej akcii D. Haburaja a koncovke Kepiča. Tlak Slovana sa stupňoval ale Čižmár mieril vedľa. Vytúžené vedenie zariadil Pavlina v 59 min. keď po skrumáži v šestnástke dopravil odrazenú loptu do siete. Zvýšenie náskoku neprišlo i keď k tomu mal blízko Čižmár no z ťažkého uhla trafil iba bočnú sieť. Hostia si na svoju šancu počkali do 84 min. keď krížnou strelou Šandreja zrovnali skóre.

Slovan:Maliňák-Dunaj, Diňa, Čižmár, Pavlina, Prislupčák, Haburaj M., Haburaj D., Marinič, Gnip, Kepič(Lojan D.)