13.kolo

Stakčín - Slovan Belá 3:1(1:1)

Slovan:Maliňák,Diňa,Vajda, Dunaj, Brečka M., Kudravý, Prislupčák, Haburaj M.Haburaj D., Pavlina, Čižmár, (Kepič)

Slovan začal na pôde Stakčína aktívne a počas celého zápasu mal viac z hry. Domáci však boli efektívnejší čo sa týka premieňania šancí a preto aj vyhrali.

Prvú šancu si vypracoval Čižmár, ktorý aktívne napadal rozohrávku domáceho gólmana a nastrelená lopta skončila tesne vedľa. Už o minútu sa v dobrej pozícii ocitol Pavlina no loptu mu v päťke obranca odkopol z nohy. V 20 min. D. Haburaj mieril po zemi tesne vedľa a o 5.min. brat Martin do stredu brány. Až potom sa osmelili aj domáci no hlavičku Maliňák vyrazil a na opačnej strane M. Haburaj znova tesne minul. Prišla však 37 min. a strelou z uhla k bližšej tyči nachytal Maliňáka domáci ukrajinec Veselovsky. Po rozohraní sa v dobrej šanci ocitol Čižmár no jeho hlavička skončila vedľa a to na ňu ešte siahali aj dvaja slovanisti s dorážkou . Spravodlivé vyrovnanie zariadil Kudravý keď obišiel aj domáceho gólmana po tom čo loptu vybojoval D. Haburaj. Poslednú šancu prvého polčasu mal domáci strelec gólu Veselovsky no prestrelil.

V druhom polčase domáci v úvode zahrávali niekoľko priamych kopov no bez úspechu či vyloženej šance. Potom pekne nacentroval Čižmár a Kudravý v súboji s brankárom uspel no gól do prázdnej brány neplatil. Rozhodca Bindas ako jediný z účasníkov tohto stretnutia videl faul na brankára. Domáci sa dočkali v 80 min. po rýchlej akcii Iskajc najprv pálil do Maliňáka no dorážku už zvládol. Tradičná situácia domácich z posledných zápasov a to penalta prišla v 88. min. po faule a následnom vylúčení M. Brečku, ktorú Hanc s prehľadom premenil. Poslednú strelu vyslal hosťujúci Pavlina no jeho priamy kop brankár zlikvidoval.