12.kolo

  Slovan Belá  -  Jasenov

2 : 1 (2 : 0)

Góly:P.Šimon,M.Holovka

R:Miklóš

Zostava:Ľ.Maliňák-M.Gnip,Š.Dunaj,M.Gnip,J.Kudravý,M.Holovka,

M.Prislupčák,D.Vajda,L.Hreha,A.Lojan,R.Čižmár

Striedali:P.Dzurovej,J.Vajda,D.Bednár

Prvý polčas sa niesol v našej réžii pretože sme si vypracovali viacej gólových príležitostí.Dve z nich sme aj premenili,keď v 28 min.presne hlavičkoval na prednej žrdi Šimon po našom rohu a v 40 min.si pekne nabehol na center Holovka prehodil brankára a do prázdnej brány zvýšil na 2:0.Hostia hrozili iba strelami z väčších vzdialeností.V druhom polčase to boli rozdielne polovice.Prvá polovica patrila našim,ale svoje šance sme nezúžitkovali.Smolu mal najmä Hreha,ktorý dvakrát mohol poistiť naše víťazstvo.Najprv tesne prestrelil a potom jeho hlavička skončila na brvne.V druhej polovici hostia zvýšili úsilie čoho výsledkom bolo zníženie po presnej strele Vasiľa z hranice šestnástky.Na vyrovnanie už hosťom neostal čas i keď ďalšia hlavička tesne minula našu bránu.Umnou hrou sme dosiahli dôležité víťazstvo nad lídrom.

Hlas trénera:" Som veľmi rád, že moje slová z tréningu si chlapci zobrali k srdcu a zodpovedne pristúpili k " zápasu jesene".
Po veľmi dobrom, kolektívnom výkone sme získali 3 dôležité body. Od začiatku sme hrali disciplinovane, hostí sme nepustili prakticky do žiadnej vyloženej šance, čo prešlo chytil spoľahlivý Ľ. Maliňák.
Po dvoch pekných Lojanových strelách prišli aj naše góly a veľká škoda, že ďalšie tutovky v 2. polčase sme nepremenili.
V závere sme už neboli takí dôslední, urobili sme pár chýb, z ktorých jednu kvalitný súper využil.
Naše víťazstvo pred veľmi peknou diváckou kulisou je však plne zaslúžené a pochvala za to patrí celému kolektívu. "