11.kolo

Slovan Belá - TJ Jasenov 1:1(1:1)

Slovan: Maliňák-Diňa,Vajda, Brečka M., Prislupčák, Dunaj, Kudravý, Pavlina, Čižmár, Gnip, Haburaj M., (Hreha,Haburaj)

Jasenov:Behun,Bačovčin,Krigovský,Goga,Jankaj,Čerhit, Ondáč, Barnišin, Kríž, Calegari, Horvát(Kovalík,Čvirk,Šalata)

Trápenie Slovana pokračuje. Mužstvá si do Belej chodia po body a pritom sa ani nenatrápia. Je to paradox ale Slovanu to jednoducho nejde a nevie sa z tejto nelichotivej situácie dostať. To čo toto mužstvo zdobilo v minulej sezóne v domácich zápasoch sa vytratilo....

Slovan začal tlakom a vypracované rohy boli toho dôsledkom no na stave to nič nezmenilo. Hostia začali hroziť z priamych kopov Calegariho, keď najprv tesne minul a potom si jeho priamy kop domáci zrazili do vlastnej brány. Tento gól Slovanom výrazne otriasol a najbližšie minúty sa z toho nemohol spamätať. A to už o 3 minúty mohol zvýšiť Jankaj no vysoko prekopol. Náznak šance z domácej strany prišiel v 33 min. po strele Čižmára, ktorá skončila tesna vedľa. Čižmár však predsa len priniesol vyrovnanie, keď v 41.min sa presadil cez obrancu hostí a popri brankárovi vyrovnal.

Druhý polčas mal zápas z pohľadu domácich byť zlomom no len naoko. Vajda pálil z priameho kopu nad po faule na Kudravého ale potom prišli šance Jasenovského Barnišina, ktorého dvakrát vychytal Maliňák. Šanca Diňu po hlavičke skončila tesne vedľa a Kudravý po rohu vysoko prestrelil. Týmto sa šance Slovana skončili. Hostia predviedli výkon o akom zrejme počuli z predchádzajúcich zápasoch na ihrisku Slovana a preto im to stačilo na zisk bodu. Prilepení na konci tabuľky ...to je aktuálna pozícia Slovana. Dá sa z tejto situácie ešte nejako dostať???