1.kolo

Slovan Belá – FK Soľ 3:3(2:2)

Góly: Čižmár 2,Haburaj M.- M.Hajnik 3

Slovan: Diňa M- Vajda D., Diňa V., Brečka D., Šimon,Marinič, Haburaj M., Hreha L., Prislupčák, Kudravý, Čižmár (Lojan D., Dzurovej P., Dunaj)

Soľ: Vaňo-Kmec, Glod, Kertis, Demčák, Hajník, Sakala, Biž, Tokár, Horanič, Lukáč (Surňák R., Surňák D., FedoR)

To, že o body bude tvrdý boj hneď v prvom kole vedel každý. No,že až taký nepočítal nikto…

Hneď v prvom polčase padli 4 góly. Už v druhej minúte hostia využili zaváhanie Slovana pri posúdení ofsajdu a udreli 0:1. Odpoveď nenechala na seba dlho čakať, keď v 10 min.Čižmár vyrovnal po dorážke priameho kopu Kudravého. Hostia mali viac z hry a to sa podpísalo pod ich vedenie dvojgólovým Hájnikom. Potom hostia spálili tutovku, keď pri samostatnom nájazde predviedol Diňa brilantný zákrok a obral hosťujúceho útočníka o loptu. Vyrovnanie prišlo v samom závere polčasu z nohy Čižmára.

Druhé dejstvo začal veľkou šancou Čižmár, ktorý nepremenil vyloženú šancu. A potom sa už iskrilo… Hosťujúci hráč lakťom fauloval Diňu a na opačnej strane prišiel nevyberaný zákrok domáceho Brečku. No potom predviedol skúsený hlavný arbiter Bindas M. nepochopiteľné verdikty. Po priamom kope hostí uznal gól po dorážke. Potom si všimol, že postranný rozhodca reklamoval ofsajd a tak nariadil kop od brány. Po protestoch sa však znova presunul k postrannému rohodcovi a na počudovanie všetkých ukázal zase do stredového kruhu na znak gólu. Takéto nerozhodné verdikty už boli klincom do futbalu a vášne fanúšikov. V samom závere tohto boja bolo ešte vyrovnanie M.Haburaja na 3:3 po závare v šestnástke hostí.