9.kolo

Slovan Belá - Radvaň n/L.

0:1(0:1)

Zostava:Karľa E-Gnip M,Dunaj Š,Brečka M,Diňa V,Lojan B,Šimon P,Kudravý J,Hašuľ S,Lojan A,Čižmár R

(Karľa P,Gnip D)

V súboji posledného s prvým sa prekvapenie nekonalo.Hostia vyťažili z minima maximum.Naši predviedli bojovný výkon,ale bez vyložených šancí...čo na lídra nestačilo!

Prvý polčas Slovan začal dobre a Čižmár v 4.min.z uhla minul s tečom hosťujucého brankára.V 12. a 13. min. prišli šance najprv radvanského Gabáka a potom domáceho B. Lojana pri strelách z uhla do stredu brány bez góloveho efektu.V 25.min.hosťujúci Grundza trafil z vnútra 16-ky vedľa čo vzápätí napodobnil domáci A.Lojan keď sa pekne uvoľnil.Prišla 36.min. a strela P.Šimona nad z priameho kopu a na opačnej strane Kudláč tesne vedľa tiesnený v 16-ke.V 42.min mieril Čižmár nad a rozhodujúci gól prišiel v nadstavenom čase prvého polčasu z hlavy Gabáka.

Druhý polčas bol zo strany Slovana iba o chcení no bez žiadnej vyloženej šance zápas vyrovnať...Hostia mali v úvode dve šance ,ktorých autorom bol Gavaľa no skončili vedľa.Až 66.minúta priniesla akú takú šancu Slovana po hlavičke Dunaja,ale to bolo po dlhých minútach všetko.Záver bol hrou vabank no strelu Radvane Hašuľ vykopol z prázdnej brány a potom domáci Gnip mieril hlavou nad.

Hlas trénera:V stretnutí proti vedúcemu mužstvu tabuľky sme predviedli iba priemerný výkon. Chýbali nám niektorí hráči zo základnej zostavy, ale to nemôže byť pre nás ospravedlnením. V prvom polčase, pokiaľ sme mali dostatok síl, sme zo súperom držali krok, ale gól do šatne nám zobral akúkoľvek šancu na lepší výsledok. V druhom polčase to už bolo z našej strany o kŕči. Musíme si uvedomiť, že táto súťaž si žiada viac, ako zatiaľ predvádzame.