9.kolo

Slovan Belá - Stakčín 3:0(1:0)

Góly:Hišem(11m),Kirňak,Kudravý

Zostava:Maliňák-Gnip,Vajda,Hišem,Prislupčak,

Dzurovej,Kudravý,Pavlina,Kirňak,Lojan,Čižmár

(Marinič,Šimon)

Obavy z toho,že nám chýbali dvaja stopéri a to Dunaj a M.Brečka sa nepotvrdili lebo Dzurovej a Vajda ich zastúpili na plnej čiare a potvrdili tak kvalitu náhradníkov a bojovnosť celého mužstva....

Prvý polčas bol opatrný a aj preto šancí na oboch stranách bolo pomenej.Slovan sa ujal vedenia po ruke v šestnástke a následnej jedenástke, ktorú premenil Hišem. Hostia odpovedali šancou v 22.min.keď Budi bombou preveril Maliňáka ten vyrazil a následná strela skončila vysoko nad.Obe mužstvá sa potom pozorne strážili až do konca polčasu.

Druhé dejstvo patrilo domácim keď hneď v 49 min.sa ocitol Čižmár sám pred brankárom hostí no ten ho vychytal. Tlak Slovana však priniesol vydarenú akciu po osi Lojan,Pavlina na konci ktorej bola krásna hlavička Kirňaka 2:0.Hostia v sa v druhom polčase zmohli len na jedinú šancu a to v 78 min.keď Kuznecov nezvládol zakončenie z vnútra šestnástky. Domáci pokračovali peknou akciou ale tečovaná strela Kirňaka skončila nad. Rozhodnutie prišlo po zakončení Kudravého v 89 min.po prečíslení hosťujúcej obrany.