8.kolo

Čierne n/T - Slovan Belá 5-1

Zostava:
E. Karla - P. Simon - S. Hasul, S. Dunaj, V. Dina - D. Bednár, A. Lojan, J. Kudravý, V. Halagan - R. Cizmar, P. Karla.
Striedali:
M. Gubik, M. Mochnaľ, B. Lojan.
 
Zápas sa pre nás začal vyvijat dobre, pretože uz v 5. min. sme nastrelili strelou A. Lojana brvno a ďalšie šance sme tiež nevyužili. Prišla 17. min., kde po chybe v obrane sme inkasovali prvýkrát. V 20. min. sme opäť po chybe v obrane dostali 2. goll. V 24. min. sa nam naskytla veľká výhoda, ked po faule na P. Karľu rozhodca odpiskal proti domácim pokutový kop, ktorý však J. Kudravý trestuhodne zahodil.
V druhom polčase sme opäť nastúpili odhodlane, čoho výsledkom bol gol v 52. min., ked V. Halagan vystrelil na bránu, loptu tečoval vlastný obranca a tá skončila v súperovej brane. Ten isty hráč sa hneď následne na to nepríjemne zranil, čo sa negatívne prejavilo na našej hre, a ked v 64. min.  V. Mochnal po školáckej chybe vyrobil pokutový kop, ktorým domáci upravili na 3:1, zápas sa definitívne zlomil. Po tomto góle sme sa už nestacili spamätať a v závere, keď pre zranenie odišiel z ihriska v 81. min. P. Šimon, sme este dvakrát inkasovali. Výsledok je pre nás krutý a nezodpovedá priebehu hry.
 
ZK:
D. Bednar
Rozhodoval:
T. Krejsa
Hlas trenera:
Do zápasu sme nastúpili s úplne novou obrannou štvoricou, keď pre 4 karty chýbal M. Brečka a zo študijnych a zdravotných dôvodov aj D. Vajda a M. Gnip. Myslím si však, ze do stavu 3:1 sme odohrali celkom dobre stretnutie, ale pokutový kop nás zlomil. V samom závere nám už dochádzali sily a po odchode P. Simona sme ešte dostali ďalšie góly. Mužstvo ale ukázalo aj svoju lepšiu stránku, čo nás do ďalšich zápasov naplňa optimizmom. Verím, že v ďalších zápasoch, keď nás čakajú súperi z čela tabuľky, potvrdíme stúpajúcu vykonnosť.