7.kolo

Slovan Belá-Košarovce 2:0(1:0)

Slovan Belá mal nôž na krku a to je nahoršie čo sa môže mužstvu pritrafiť...Prvý polčas bol práve o nevyužitých šanciach,ktoré túto pekelnú situáciu domácich mohli hneď v úvode vyriešiť...no dráma sa neopakovala a konečne to Belej vyšlo.Nový tréner nastúpil napriek veku v bráne a podržal Slovan nad vodou...

Začiatok a šanca Šimona,ktorý bol sám pred brankárom...nič..potom Šimon do stredu brány...nič.Čižmárová šanca po úniku z rohu vedľa...ďalšia šanca R.Čižmár strela z priameho kopu a brankár vyrazil.20.min.ojedinelá strela hostí no Karľa kryl.39.min.krásny volej agilného Šimona no do nôh brankára.41.min. Halagan z priameho kopu do stredu brány...44.min.ohrozenie zo strany hostí Nazadom M.strela nad.

Druhý polčas a ofenzíva Slovana ,51.min. Šimon strela k žrdi no brankár vyrazil.O minútu Dunaj hlavou po rohu a konečne gól!59.min.pohrozil hosťujúci kanoniér Kolník no Karľa naspriek veku krásne vyrazil.V 68 min. prišla pekná samostatná akcia Tona Lojana no brankár hostí bol na mieste.73.min.košarovský Kolník a jeho šanca no z ofsajdu.78.min.šanca Kudravého no do stredu brány.V 80.min.to už vyšlo Gubíkovi po domnelom ofsajde si nabehol a zvýšil na 2:0.Hostia sa však nevzdávali a aktívny Kolník z priameho kopu dobre zamieril,no Karľa vytesnil na roh a z rohu mierili hostia hlavou vedľa.V nadstavenom čase sa v šanci ocitol Kudravý no nepochodil...

Zostava:Karľa E.-Gnip M,Dunaj Š.,Brečka M.,Bednár D.,Kudravý J.,Šimon P.,Vajda D.,Halagan V.,Lojan A.,Čižmár R.,(Karľa P.,Brečka D.,Gubík M.)

Góly:Dunaj Š.,Gubík

Hlas trénera:Po neúspešných výkonoch sme túžili po troch bodoch,ale v prvom polčase sme štyri vyložené šance nevyužili.V druhom polčase sa však už naša snaha konečne pretavila aj do gólového efektu.Dúfam,že v týchto výkonoch budeme pokračovať aj naďalej a získame body,ktorých sme stratili už dosť.