5.kolo

Slovan Belá-OŠK Udavské 1:3(0:1)

Dlhých 17 zápasov trvala domáca neporaziteľnosť Slovana Belá v V.lige až prišlo dnešné kolo a tradičný súper z Udavského.

Začiatok bol nervózny z oboch strán a triafalo sa len z väčších vzdialeností:hosťujúci Gerda nad,domáci Šimon a Lojan to isté.V 24.min. prišiel zákrok  v 16-ke na Čižmára no píšťalka zostala nemá.Vzápätí rýchly protiútok  a hosťujúci Kuzma otvoril skóre.V 39.min Lojan vystrelil do stredu brány a Kudravý ho o minútu napodobnil.Posledné šance 1.pločasu patrili Slovanu a to Šimon a po ňom Halagan netrafili.

Druhý polčas Belá začala náporom,ale šancu Kudravého bravúrne zachránil Sakalík.Hostia pohrozili strelou zvnútra 16-ky no Diňa bol namieste.V 69 min.však unikol Škutka po krídle A Kuzma L.sa nemýlil.Odpoveď Slovana prišla o 3.min keď Kudravý prehodil Sakalíka 1:2.Snahu o vyrovnanie však už hostia nepripustili pozornou obranou a naopak z priameho kopu presne trafil Kuzma J.

Góly:Kudravý-Kuzma L 2,Kuzma J

Zostava Belej:Diňa M-Gnip M,Dunaj Š,Brečka M,Mochnáľ M,Kudravý J,Šimon P,Vajda D,Halagan V,Lojan A,Čižmár R(Diňa V,Karľa P,Gubík M)

Zostava Udavského:Sakalík R-Škutka M,Ďurian Ľ,Štefek T,Kiča Ľ.Kuzma J,Havrilčák J,Gerda M,Kuzma L.Meričko P,Hodor E(Rusinko R,Gajdoš D)

Hlas trénera:" Od začiatku nám to nešlo, nevedeli sme si prihrať, tlačili sme sa stredom, bez myšlienky, bez nápadu. A keďže aj v defenzíve sme vyrobili hrúbky, prišli sme v tomto zápase o ďalšie body. "