4.kolo

FK Soľ-Slovan Belá 2:1(1:1)

V zápase bohatom na gólové šance sme ťahali za kratší koniec. Už v 12 min sme mohli prehrávať, po nakopnutej lopte závar v našej 5-ke vyriešil odkopom A.Lojan. Potom sa 2krát dostal do výhodnej pozície Kudravý, ani raz však bránku domácich netrafil.Domáci sa naďalej snažili, po ďalších šanciach hlavou z bezprostrednej blízkosti v 27 min otvorili skóre zápasu. V 40 min nám vyšla pekná kombinačná akcia a po prihrávke D.Gnipa Kudravý vyrovnal na 1:1. A mohli sme aj vyhrávať, v závere polčasu D. Gnip tesne minul domácu bránku.V 2. polčase už bolo šancí menej, my sme svoje nepremenili, Halagan tesne minul a po krásnej akcii A.Lojana nedokázal Kudravý prekonať domáceho brankára. Nedáš - dostaneš, domácim pri dobýjaní našej bránky pomohol smoliarsky teč D.Gnipa a bolo 2:1.V závere sme sa snažili, ale získať aspoň jeden bod sa nepodarilo.

Gól:Kudravý
Zostava:Marek Diňa -  Martin Gnip,  Dunaj,   Marek Brečka,  Viktor Diňa -  Dávid Gnip,  Anton Lojan, Blažej Lojan, Halagan - Kudravý,  Šimon
Striedali : Karľa, Ľonc, Búrik

Hlas trénera : " Šance sme si dokázali vytvoriť aj v tomto zápase, s ich premieňaním však máme aj naďalej problémy. Trochu nám to škrípalo aj v defenzíve a tak sme nebodovali. "