3.kolo

Slovan Belá - V.Žipov 0:0

To,že už po dvoch kolách V.ligy nás začali pasovať za adepta na vypadajúceho(neviem prečo) našim hráčom začalo zväzovať nohy....

Začali sme náporom a ten trval celý prvý polčas ,hoci šancí sme si veľa nevypracovali.R.Čižmár nepremenil dve pološance po únikoch a hostia odpovedali strelou Ocilku z hranice 16-ky.Moment,keď Šimon hlavou skóroval po centri Gnipa a vsietil gól,ktorý nebol uznaný našimi otriasol a nedokázali sme  sa z tohto momentu spamätať do konca zápasu.Ďalšia šanca prišla po hlavičke Šimona,ktorá skončila na brvne.Potom Halagan trafil nad a nasledoval úsek bez šancí na oboch stranách.V 34.min.R.Čižmár po prihrávke Šimona tesne minul a v 42.min Dunaj po rohu D.Gnipa netrafil.Hostia po ojedinelej akcii trafili z nohy Malého vedľa.

Druhý polčas už bol na šance chudobný hoci naši sa snažili o strelenie víťazného gólu.Najprv Halagan tesne minul,potom Brečka v 65.min.ho napodobnil a šanca Dávida Vajdu skončila na pozornom brankárovi.Posledná šanca patrila znova Vajdovi,ktorý zvnútra 16-ky trafil vedľa.

Podali sme dobrý výkon a hráčom nemožno uprieť nič...hostí nepustili do vyložených šancí no svoje sme nedokázali premeniť...Bude to ťažké ,ale máme nato aby sme sa vzchopili napriek nepriaznivému začiatku...!!!

Belá:Maliňák Ľ-Diňa V,Dunaj Š,Brečka D,Brečka M,Gnip D,Šimon P,Vajda D,Halagan V,Lojan A,Čižmár R,

Hlas trénera:

" Oproti zápasu s Hrabovčíkom sme podali oveľa lepší výkon. Snažili sme sa hrať, celkom dobre sme kombinovali, po peknej akcii sme dali aj gól - rozhodca ho však neuznal. V priebehu celého zápasu sme sa však trápili hlavne vo finálnej fáze, chýbala buď presná prihrávka alebo gólová strela, ktorá by nám priniesla vytúžený gól. Škoda straty ďalších bodov so súperom,ktorý mal jedinú šancu pri našom záverečnom tlaku. "