28.kolo

  Slovan Belá - Kalnište

1:0(1:0)

Zostava:Maliňák Ľ.-Gnip M,Dunaj Š,Kudavý J,Prislupčak M,

Holovka M,Šimon P,Vajda D,Hreha L,Lojan A,Čižmár R,

(Brečka D,Vajda J)

Gól:R.Čižmár

Víťazstvo,ktoré znamená defenitívnu záchranu ...tak by sa dal zhodnotiť dnešný zápas.

Zápas sa začal v kľudnom tempe, ale hráči a aj fanúšikovia si stále pripomínali zápas v Kalništi kde sme boli výrazne poškodení a to nie je názor len nášho mužstva ale aj všetkých ostatných ...

V prvom polčase sme hrali dobre a Čižmár vystrelil najprv nad no potom krásne prehodil hosťujucého brankára 1:0.Potom pohrozili hostia strelou do brvna, no to bolo zo strany hostí všetko.Ďalšie naše šance skončili na tyči:Čižmár sa dobre presadil no brankár vytlačil na žrď a potom pekná strela Kudravého skončila znova na konštrukcii brány.V druhom polčase sme mali asi najväčšiu územú prevahu v sezóne,lebo hostia bez striedajúcich hráčov sa nedokázali dostať do nejakej šance ...no nad vodou ich držal brankár,ktorý dnes podal asi najlepší výkon zo všetkých hráčov.Zlikvidoval všetky šance našich:Kudravý,Lojan,Čižmár,Hreha...sa nepresadili....Napriek tomu výkon za ktorý sa nemusíme hambiť a ako nováčik a s mladučkým kádrom videli aj hostia,že u nás sa hrá"""futbal"""...pre fanúšikov!!!

Hlas trénera:" V horúčave sme pred peknou návštevou odohrali veľmi dobrý zápas. Aj keď sa sem-tam v súbojoch zaiskrilo v dôsledku spomienok na zápas v Kalništi, chlapci sa snažili hrať, kombinovať a na rozdiel od iných zápasov aj častejšie strieľať. Gólovo sa presadil iba Čižmár, ale fanúšikov určite potešili aj strely Kudravého, Lojana, Príslupčaka, Hrehu.S prístupom i výkonom celého mužstva som spokojný, mrzí ma iba zranenie D.Vajdu. "