20.kolo

Kamenica - Slovan Belá 2:1(1:1)

Gól: Lojan

Slovan:Maliňák-Dunaj,Brečka,Diňa,Prislupčak,Lojan,Marinič,Kudravý,Cenkner,Čižmár,Vajda

(Šimon,Dzurovej)

Mohol to byť obyčajný derby zápas mužstiev,ktoré majú dobré vzťahy no potreba bodov domácich z toho urobila cirkusové divadlo  pred peknou návštevou na...  čele ktorého sa týči postranný rozhodca Igor Harajbič,ktorého 5 metrový ofsajd vojde do dejín futbalu a aj jeho mladučkej kariéry...(no paradoxne mu jeho počínania bolo na smiech...zaujímavé!)

Už v úvode domáci pohrozili šancou ,keď z hranice päťky prekopli. No potom už v 5.min prišla penalta domácich po faule Brečku a vedenie 1:0. Slovan sa však s týmto stavom nezmieril a netradičný strelec Lojan sa preštrikoval stredom poľa a nádherne zavesil do pravého rohu brány. Domáci odpovedali šancou,keď po hlavičke Maliňák reflexívne zakročil a zopakoval to aj v 32 min.po podobnej šanci.

Nerozhodný stav,ktorý bol pre domácich  stavom ohrozenia priniesol už do druhého polčasu výrazný vplyv arbitrov ....čo každý očakával. No to čo predviedol mladý postranný rozhodca I.Harajbič (na foto) keď pustil evidentný 5 metrový ofsajd bol výsmechom pre všetkých divákov a všetkého diania na tomto futbalovom stretnutí a výsmechom práce s mladými rozhodcami...Gratulujeme?