2.kolo

V.liga - 2.kolo

Radvaň n/L - Slovan Belá

3:1(2:0)

Gól:P.Šimon(11m)

Zostava:Maliňák - Legemza,Dunaj,Príslupčák,Gnip,Holovka,Hreha,

A.Lojan,Šimon,Čižmár,Ondík

Stiedal:Kudravý

Naši nastúpili na prekvapenie s výrazne pozmenenou zostavou.V prvom polčase to bol pekný zápas so šancami na oboch stranách no my sme svoje nepremenili.Hneď v úvode mal šancu A.Lojan ale strela z vnútra šestnástky minula bránu.Potom prevzali iniciatívu domáci ale šance Valkučáka a Grunzu skončili na pozornom Maliňákovi.Našu najväčšiu šancu mal Dunaj,ktorý hlavičkoval po rohovom kope L.Hrehu no domáci zachránili na bránkovej čiare.Vzápätí prišiel v strede poľa náš faul a rýchla rozohrávka domácich,ktorá prekvapila našu obranu.Grunza sám pred brankárom nezaváhal.V závere sa sám pred brankárom ocitol Šimon,ale nedokázal skórovať.Naopak domáci stihli ešte zvýšiť z pokutového kopu po faule Legemzu.V druhom polčase mali viac z hry domáci,keď spálili niekoľko šancí.Napokon sa aj dočkali a to znovu z penalty po našej ruke.Naše akcie končili na pozornej domácej obrane.Náš čestný úspech,ktorý bol zároveň našim prvým gólom v novom ročníku dal Šimon z pokutového kopu po domácej ruke.

Hlas trénera:Domáci nás prevýšili hlavne v strede poľa, boli dôraznejší v osobných súbojoch a išli rozhodnejšie za svojim cieľom. Využili našu nekoncentrovanosť a individuálne chyby. Škoda najmä nešťastných situácii v závere I. polčasu, kedy sa zápas zlomil v náš neprospech.

2. kolo 4.8.2010 o 17.00 hod.:
Stakčín – Kamenica 3:2, Sačurov – Kalnište 1:1, Ubľa – Jasenov 0:3, Radvaň – Belá 3:1, Holčíkovce – Humenné 4:1, Udavské – Čierne 2:1, Soľ – Vechec 5:0, Zámutov – Seč. Polianka 1:1.