15.kolo

Slovan Belá - Hrabovčík 4:2(4:0)

Zostava:Maliňák Ľ-Gnip M,Dunaj Š,Brečka M,Brečka D,Prislupčák M,Gubik M,Kudravý J,Karľa P,Lojan A,Čižmár R.(Diňa V,Bednár D)

Góly:Karľa P.3,Brečka D.

O vývoji stretnutia rozhodol už prvý polčas a stav 4:0. Hetrikom sa zaskvel P.Karľa.

Slovan začal zápas o dôležité body hneď v 2 min.gólom po úniku Čižmára a zakončení Karľu čo pomohlo k sebadôvere domácich.Potom  dobre vystrelil Lojan ale jeho strelu vytesnil brankár hostí na roh.V 13 min.hlavičkoval Karľa nad a na opačnej strane pohrozil Husák strelou do stredu brány no Maliňák bol namieste.Ďalšie šance mal Kudravý a Lojan.Zvýšenie náskoku prišlo v 30 min.po faule na Kudravého a jedenástke,ktorú D.Brečka s prehľadom premenil. Vzápätí  hlavičkoval Gubík tesne nad.V 35 min. prišiel ďalší gól keď po centri D.Brečku rybičkou zvýšil Karľa.Hetrik dokonal Karľa o dve minúty strelou z uhla.Hostia ešte pohrozili v závere polčasu strelou Mikulu do bočnej siete.

Druhý polčas sa už len dohrával...50 min. prinesla šancu Slovana po rohu a hlavičke vedľa.V 53 min.vyskúšal Maliňáka Kočiš z priameho kopu a na opačnej strane D.Brečka po vypichnutí lopty sa ocitol sám pred brankárom no nepochodil.Hostia znížili po centri Kočiša z priameho kopu a zakončení Husáka.Šance Belej ešte zahodili Kudravý strelou cez hlavu nad a Lojan strelou z rohu šestnástky podobne.V 87 min.prišla bodka za stretnutím a to gólom Husáka z jedenástky po faule Dunaja.

Hlas trénera: O zápase sa rozhodlo už v prvom polčase, keď sme hrali rýchlo a dôrazne. Výsledkom boli štyri góly a ďalšie nevyužité šance. Žiaľ, v druhom polčase sme sa nepochopiteľne stiahli, záloha nepodporovala útok, čo využil súper na skorigovanie stavu.