15.kolo dohrávka

Slovan Belá - Hrabovčík 5:0(4:0)

Góly:Dunaj(11m),Cenkner,Kudravý J.,Čižmár,vlast.

Slovan:Maliňák-Dunaj,Diňa,Brečka M.,Prislupčak,Cenkner,Kudravý J.,Halagan,Lojan,Vajda,Čižmár(Dzurovej,Marinič,Kudravý A.)

O osude zápasu sa rozhodlo do polčasu. Hostia pôsobili odovzdaným dojmom a navyše do 2.polčasu nastúpili desiati,keď zraneného hráča nemal kto vystriedať.

V úvode prišli šance Čižmára,keď najprv jeho strelu vykopli hostia z bránkovej čiary a potom po akcii Lojana trafil žrď. Vzápätí prišla ruka v šestnástke a Dunaj otvoril skóre. V 18.min. Cenkner dorážkou zvýšil vedenie a v 25 min. po najkrajšej akcii zápasu Lojan centroval a Kudravý J. rybičkou stanovil na 3:0. Potom zahodil šancu Lojan po centri Diňu. Polčasové skóre stanovil Čižmár strelou zblízka. V závere sa ešte nešťastne zranil Halagan.

V druhom polčase hostia dobre bránili a naši sa nevedeli gólovo presadiť aj vďaka výbornému brankárovi. Svoje šance postupne spálili Dzurovej 2 krát vedľa,Čižmár a Kudravý sami pred brankárom nepochodili a Prislupčáka vychytal brankár. Čo nedokázali naši to zariadil v 90 min. hosťujúci Varga,ktorý preloboval svojho brankára.