13.kolo

Ubľa-Slovan Belá 1:2(1:0)

Góly:Brečka D.2

Slovan Belá:Maliňák Ľ-Gnip M,Hašuľ S ,Dunaj Š,Brečka M,Brečka D,Kudravý J,Lojan A,Gubík M,Čižmár R,Karľa P.(Gnip D.)

Zápas sa začal nervózne a preto aj šancí bolo pomenej.Domáci hráči však v 15.min.predviedli závar pred našou bránou a v dvojšanci nás podržal Maliňák.Potom to bolo o pozornej obrane z oboch strán.Slovan pohrozil iba z diaľky aj to nepresne(Lojan).Kudravého strela po uvoľnení na hranici 16-ky už ohrozila domácu bránu no brankár jeho prízemnú strelu kryl.Na opačnej strane však prišla chyba v obrane a to v 30.min.keď sme domáceho hráča dokázali zastaviť až v 16-ke a to za cenu faulu.Domáci sa z jedenástky ujali vedenia a vedenie si postrážili až do konca polčasu.

V druhom polčase sme začali veľmi zle a nebyť zákroku Maliňáka,ktorému domáci hráč trafil rovno do rúk a strele do konštrukcie brány už by bolo z našej strany po zápase.Potom však prišli momenty po ktorých sa zápas otočil o 180 stupňov.Unikol Karľa a faul na neho potrestal vyrovnávajúcim gólom z penalty Brečka D.Slovan dostal krídla a ďalšie prečíslenie sa skončilo ďalším faulom v 16-ke na Kudravého.Sebaistý Brečka svojím druhým gólom z jedenástky dokonal nečakaný obrat v zápase.Domáci hráč dostal navyše červenú kartu.O výsledok sa však bojovalo dokonca lebo domáci hrozili aj v oslabení a hosťom pohrozili aj únikmi aj strelou ,ktorá skončila na brvne beľanskej brány.Zmena skóre sa však nekonala...

Hlas trénera:
Po slabom prvom polčase, keď sme v závere z jedenástky inkasovali, druhý polčas začal z našej strany lepšie, čo vyústilo do dvoch rýchlych gólov. Ďalší priebeh poznačilo vylúčenie domáceho hráča. Mužstvo niekoľkými výbornými zákrokmi podržal brankár Ľ. Maliňák. Viac som spokojný s výsledkom ako s hrou.