11.kolo

Slovan Belá - Stakčín 0:1(0:0)

Zostava Belej:Maliňák-Gnip M,Dunaj Š,Brečka M,Diňa V,Kudravý J,Šimon P,Bednár D,Hašuľ S,Lojan A,Čižmár R(Karľa P.Lojan B,Gnip D)

Stakčín:Harvan P- Maliňák J,Jelínek M,Kuznecov V,Streco V,Zhytkov V,Matiko J,Bajza L,Guľák M,Andruch D,Stepanov B(Telehanič T)

Tak ako vo Vechci aj v domácom zápase so Stakčínom sa nám stala osudným 83.minúta....

Začiatok prvého polčasu patril A.Lojanovi a jeho strelám v 2,4 a 8 min. no leteli nad a medzitým ho napodobnil Čižmár,ktorého strela len tesne minula hosťujúcu bránu.Potom nasledoval útlm z jednej aj druhej strany.V 24.min. hlavičkoval Šimon do stredu brány po rohu a hostia odpovedali prvou šancou až v 29.min strelou Matika vedľa a  37.min.keď Guľák pálil z uhla nad.O minútu Matiko vyskúšal domáceho Maliňáka no ten bol namieste.Záver priniesol ešte dve šance na oboch stranách keď Čižmár poslal svoju strelu nad a Andruch ho hlavou napodobnil.

Druhý polčas už bol o tom,že kto strelí gól bude víťazom...Dlho sa nič nedialo vďaka pozorným obranám až prišla šanca Stepanova no jeho strela preletela pozdĺž beľanskej brány a na opačnej strane skončila naša hlavička vedľa.V 71.min.hlavičkoval M.Gnip po rohu no trafil Šimona a lopta padla ponad bránu hostí.Skrumáž v 75.min.pred beľanskou bránou pri ktorej bol náš gólman faulovaný taktiež nepriniesla zmenu skóre.Po góle však volali šance Čižmára a vzápäti striedajúceho Karľu v 75 a 77.min. a únik Lojana jeho následnom centri z ktorého  Šimon nevyťažil.Hostia sa svojej šance dočkali  a svoj únik dokázali aj premeniť a to v pre nás nešťastnej 83.min.po góle Stepanova.Naši sa už z toho nedokázali spamätať a stratili aj bod,ktorý by bol asi spravodlivejším výsledkom zápasu.