1.kolo

Slovan Belá - FK Soľ 5:1(3:1)

Zostava:Dzurovej D.-Diňa,Dunaj,Brečka,Prislupčak,Gnip,Hišem L.,Kudravý J.,Pavlina T.,Lojan A.,Čižmár R.(Marinič,Brečka D.,Dzurovej P.)

Góly:Kudravý J.3,Čižmár,Hišem

Vynikli:Kudravý,Čižmár

Hráči FK Soľ v minulej sezóne podali v Belej výborný výkon a tak Slovan si to musel uvedomiť hneď v úvode aby jeho začiatok v súťaži nedopadol tak ako v predchádzajúcej sezóne.Slovanisti však neponechali nič na náhodu a súpera jednoznačne prevýšili.

Raketový vstup Slovana a dve šance však gól nepriniesli ale v 5.min. už hostia neodolali keď akciu Čižmára a jeho krížnu prihrávku využil Hišem. No vzápätí hostia dosť nečakane využili chybu našich keď nepokrytý Horanič  v šestnástke vyrovnal. Hra Belej však mala fazónu a bolo len otázkou času kedy príde ďalší gól. Najprv Čižmár dobre vypálil v 7.min no brankár vyrazil a ten istý hráč unikol a v 13.min prízemnou strelou k tyči poslal Slovan do vedenia. Zvýšenie náskoku zariadil Kudravý,keď po priamom kope Pavlinu na dvakrát prekonal brankára Soli. V 34.min po peknej akcii dobre pálil Lojan no lopta skončila tesne nad bránou. Hostia odpovedali ojedinelou strelou v 41.min nad a Čižmár strelou vedľa uzavrel prvé dejstvo.

Druhý polčas už žiadne prekvapenie nepriniesol ale aj napriek tomu Slovan hral aktívne a pridal ešte dva pekné góly a rýchle akcie,ktoré museli uspokojiť aj náročného beľanského diváka. Hneď na začiatku striedajúci Marinič pekne potiahol a Kudravý zakončil 4:1. Potom Marinič vymyslel ďalšiu akciu no Pavlina vystrelil nad. Hetrik Kudravého prišiel v 63 min. po prehodení brankára hostí. Ojedinelá strela hosťujucého Gloda skončila v náručí Dzuroveja a aktívny Čižmár na druhej strane pálil dobre no brankár hostí výborne zakročil. Záver zápasu priniesolo biliardovú akciu Slovana po ktorej striedajúci Dzurovej strelil nad...