Archív článkov

Zimná príprava

Dnes sa uskutočnil prvý tréning "A"mužstva  a zároveň bol prezentovaný aj tréningový plán.Zimná príprava bude trvať 6.týždňov väčšinou na našom trávniku prípadne v hale.V príprave je naplánovaných viacero prípravných zápasov s kvalitnými súpermi o ktorých vás budeme informovať.Zimná príprava...

Prvý tréning

Zajtra t.j piatok 29.1. o 15:00 začína príprava A-čka prvým tréningom.Zároveň aj zahajujúca schôdza TJ Slovan.

Aktuálne...

Posledné novinky z kádra sú,že našimi hráčmi sa definitívne stávajú (prestup) - Ľ. Maliňák zo Stakčína a A. Lojan zo Sniny. Na polročné hosťovanie prichádza F. Regula zo Sniny (naposledy Runina).

Nominácia dorastencov ObFZ Humenné

Do nominácie dorastencov ObFZ Humenné na halový turnaj výberov oblastných zväzov v Michalovciach(1.2.2010) sa dostalo aj trio našich: Vajda Dávid,Karľa Peter a Gnip Ján.

Nový web

Na adrese: https://orionbela.webnode.sk nájdete novú stránku stolnotenisového oddielu ŠK Orion Belá .Dúfam,že bude mať takú návštevnosť a toľko priaznivcov ako tento web.Podporte ju aj Vy.

Debakel Mucha teamu

Zeropokerclub-Mucha team 11:2 v 10.kole Futsalovej ligy.

Práce počas zimnej prestávky

Počas prestávky pokračujú práce na rekonštrukcii budovy na ihrisku TJ Slovan výmenou okien viď fotogaléria.

M.Mucha v Humennom

Futbalisti Humenného začali prípravu.Novými tvárami 1. HFC Humenné v príprave sú 25-ročný brankár Matúš Mucha, brat slávneho slovenského reprezentanta Jána Muchu. Rodák z Belej n/Cir. naposledy pôsobil na Islande.   Zdroj Korzár