26.kolo

Slovan Belá - Stakčín 3:3(1:1)

V záverečnom kole sa stretli mužstvá, ktorým už o nič nešlo a tak sme videli obojstranne útočný futbal s gólovou nádielkou.

Prvú šancu si vypracovali hostia, keď pri hlavičke Husťáka sa vyznamenal brankár Slovana Diňa. V 16 min. sa už hostia tešili po presnej strele Veselovského z hranice šestnástky. Šanca Belej prišla až v 26 min. po strele Kudravého z uhla vedľa. Vyrovnania sa domáci Slovan dočkal v 41 min. po priamom kope Lojana a hlavičke Diňu, keď jeho hlavička prelobovala brankára hostí. Už vzápätí mohol skórovať aj Karľa no mieril nad. Bodku za prvým polčasom dal bývalý hráč Belej Holovka no mieril vedľa.

Druhý polčas začali znova lepšie hostia, keď hosťujúci Husťák po rýchlej akcii popri Diňovi poslal loptu do siete v 48 min. Belá však o tri minúty vyrovnala po rohu a góle Lojana Dávida. Potom sa vyznamenal hosťujúci brankár po strele na jeho bránu. Radosť domácich z vedenia prišla v 66 min. keď sa dostal v šestnástke k lopte Karľa a poslal loptu pomedzi nohy brankára a Slovan sa ujal vedenia. Náskok domácich však nemal dlhé trvanie a po chybe v obrane ho potrestal Matiko vyrovnávajúcim gólom. Posmelení hostia mohli aj vyhrať no Veselovsky o dve minúty mieril vedľa. Domáce dobíjanie brány sa skončilo strelou Lojana, ktorú brankár vyrazil na roh a koncovkou Karľu nad.

Góly: Diňa V., Lojan D., Karľa

Slovan: Diňa M.- Šimon, Lojan.D, Karľa, Lojan A., Dunaj, Gnip, Marinič, Kudravý, Haburaj D., Diňa V.  (Vajda J.)